mitzev.com Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Обикновенно флашките са дълги като на снимката. Трябва ми такава, която е по-къса, да не стърчи много. Обема е последна грижа. Давам до 5 лв., може и повече ако е нещо интересно. Предлагайте ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted November 16, 2008 Author Share Posted November 16, 2008 Обикновенно флашките са дълги като на снимката. Трябва ми такава, която е по-къса, да не стърчи много. Обема е последна грижа. Давам до 5 лв., може и повече ако е нещо интересно. Предлагайте ... намерих! но търся още една за познат, 1 - 2 GB, цената да не е по-сивока от тази в магазина на аналогични малки модели :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Обикновенно флашките са дълги като на снимката. Трябва ми такава, която е по-къса, да не стърчи много. Обема е последна грижа. Давам до 5 лв., може и повече ако е нещо интересно. Предлагайте ... имам една за 50 ст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 имам една за 50 ст. Заради неправилно цитиране на пост и заради подозрение за несериозно предложение си на път да получиш мод-режим, така че внимавай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.