master2001 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Ами продавам парктроник за кола с 4 сензора ( черни са на цвят ) и с дисплей за отчитане на разстоянието . Пълен комплект , чисто нов е парктроника Цена : 39 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Ами продавам парктроник за кола с 4 сензора ( черни са на цвят ) и с дисплей за отчитане на разстоянието . Пълен комплект , чисто нов е парктроникаЦена : 39 лева Някакви снимки или модел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 запазен до утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Снимки или линк към модела ? Имам реален интерес , но първо искам да видя точно какво представлява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Ще ти дам 40лв. нямаш ядове, ако се откажат там за който си го запазил... не ме интересуват снимки или как изглежда, а щом казваш че е нов значи си работи - това ме интересува. ;-) Пиши едно ЛС, ако ти трябват например още днес парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.