Ivancho Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Продават се кабелчета USB по 2лева бройката , шумов филтър за кола - 5лв 1бр., някакъв адаптер за кола за заряд на GSM така и не разбрах за какъв модел е 1 бр за 2лв , два захранващи кабела за компютър по 1 лв бр. Слушалки за GSM Самсунг , но не знам за какви модели е , и не знам дали работи , но е много запазен , не е бил ползван , цена 5 лв. Снимки на: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303596 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Искам да взема USB кабелчетата и 2та захранващи. Имаш РМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggone Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Искам да те питам от този филтър има ли ефект. Трябва ми да домашния усливател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Слушалки за GSM Самсунг , но не знам за какви модели е , и не знам дали работи , но е много запазен , не е бил ползван , цена 5 лв. С по-тънката букса ли е, че ме интересува? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.