Jump to content
BulForum.com

продавам зимни гуми 4бр KLEBER

Recommended Posts

гумите нямат лепено или изметнато, имат 8мм грайфер-равномерно

снимки

като се кликне върху снимката си увиличава

цена за 4бр.150лв

skyp daniboy6663 или тук

като гледам снимките с единия лев имат не повече от 3мм

ela da gi merime s 6ublera, ako sa 3mm ti gi podarjavam, ako sa pove4e mi gi pla6ta6 dvoino, kvo 6a kaje6 navitak li si . i ne mi spalmi temata bez interes ako obi4a6

ela da gi merime s 6ublera, ako sa 3mm ti gi podarjavam, ako sa pove4e mi gi pla6ta6 dvoino, kvo 6a kaje6 navitak li si . i ne mi spalmi temata bez interes ako obi4a6

интерес имах докато да видя снимките, тея гуми ако имат всичките 8мм и то навсякъде равномерно както казваш ще ти ги платя двойно и няма да ги взема, на снимката със стотинката дълбочината на грайфера която си показал е точно 3мм.

вчера говорих с продавача, питах го за дата на производсто и той ми отговори че не му се занимава да погледне. кво повече да говорим?

вчера говорих с продавача, питах го за дата на производсто и той ми отговори че не му се занимава да погледне. кво повече да говорим?

mi kvo da pogledna, gumite ne sa napukani ili pregorjali ot slanceto. kato ima6 tolkova interes ela i gi vi6. ne si gi darja v nas v hola za da gi gledam njakoi kato popita ne6to, ako si seriozen idva6 i gi vijda6.

nava cena 140lv

mi kvo da pogledna, gumite ne sa napukani ili pregorjali ot slanceto. kato ima6 tolkova interes ela i gi vi6. ne si gi darja v nas v hola za da gi gledam njakoi kato popita ne6to, ako si seriozen idva6 i gi vijda6.

nava cena 140lv

Ами примерно да беше видял ДОТ-а на гумата когато прави снимките? Какъв е смисъла да се разкарвам да ги виждам ако ДОТ-а е някакъв от сорта на 1903. И да беше направил малко по-добри снимки, защото от тази със стотинката единствения извод, който може да си направи човек, е че това са си чисти джапанки. Ако беше 8 милиметра грайфера тоя лев знаеш ли до къде щеше да потъне, при положение че диаметъра му е някъде около 24-25 милиметра?

То това твоето на на нищо не прилича, е баси и отношението към евентуалните купувачи :angry:

Ами примерно да беше видял ДОТ-а на гумата когато прави снимките? Какъв е смисъла да се разкарвам да ги виждам ако ДОТ-а е някакъв от сорта на 1903. И да беше направил малко по-добри снимки, защото от тази със стотинката единствения извод, който може да си направи човек, е че това са си чисти джапанки. Ако беше 8 милиметра грайфера тоя лев знаеш ли до къде щеше да потъне, при положение че диаметъра му е някъде около 24-25 милиметра?

То това твоето на на нищо не прилича, е баси и отношението към евентуалните купувачи :angry:

ti sega kvo mi kazva6 kato s teb ne sam si pisal ili ima6 2 nika i se obarka s koi da mi otgovori6. moje da me plue6 na li4no kvo pak mi spalmi6 temata

nava cena 140lv

Офф:Ей тва е отношение наистина!!!Намери викаш време да им направиш цяла фотосесия на гумите,а да видиш DOT-a голям проблем а?.На мен лично ми мирише на умишлено прикриване на тази информация...па дано се намери некой балък дето не го валнува кой набор са.Също така,както казаха колегите по горе явно продавача "леко" заблуждава евентуалните купувачи с тези "8мм"....нищо лично,ама и аз се изцъклих като видях снимките!

Гумите са преди 94 година успех с продажбата (тогава спряха производството на тези) да са макс 95 :)

abe pi4 ti si lud kak 6a sa 94g be, tva sa 14godi6ni gumi, ti vijdal li si 14g guma da ne e napukana ili pregorjala ot vremeto. 14 g napravo me razsmja

aide nova cena za 14godi6nite gumi 130lv. vi6 kolko vreme sa izkarali moje o6te tolkva da iskarat

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...