Midex Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Значи историята е следната: Лятото бях пуснал тази тема и този хард го взе mitzev.com. Тъй като този хард го бях ползвал само за данни и то много радко, което и бях описал в темата: ...взимал съм го от форума, гаранция няма, ползвал съм го за 'дискета' и то много рядко, проблеми не съм имал, S.M.A.R.T.-ът показва, че е ОК... ...при мен не показа абсолютно никакъв проблем. Да, но това не е попречило да покаже малко лоши сектори при колегата Мицев, който го е тествал с някаква системна програма на Хитачи. По моя вина чак днес му върнах парите и той ме увери, че дискът си е ОК - лошите сектори са в някаква ограничена област, която той е изолирал, впоследствие те не са се увеличили в процеса на работа и в момента дискът е разделен на един системен дял + дял за данни. Поради тази причина дискът вече се продава за 15 лв., като този път наистина не поемам никаква гаранция - първият път не знаех за проблема, тъй като не се беше проявил при мен, сега обаче вече знам и подробно го описвам. Желаещите за повече информация могат да се обърнат към mitzev.com, който го е ползвал цяло лято и знае подробностите, а аз знам само, че дискът си седи на един рафт в кутийката си (и нямам намерение да го вадя от там). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Здравей! Ако наистина цената е 15лв ще го взема! Запази ми го! Утре ще ти пиша ЛС за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
4140 Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Ако колегата се откаже, аз го взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 Ами щом съм писал 15 лв., най-вероятно съм имал предвид 15 лв. Все пак съветвам да се свържете с mitzev.com (това не е сайт, а потребител от форума), за да ви каже колко точно са изолираните сектори...разбира се ако ви интересува де... Едит: Много моля на ЛС (защото вече получих няколко) да не ми давате предложения от рода "Дай ми го на мен, аз давам 20", тъй като това не е търг и първият, който е писал в темата (CecoR) има предимство пред останалите. Продаден на 4140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.