tango Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 продава се въпросното дъно: http://www.pcupgrade.co.uk/productdetails....;categoryid=259 дъното е свалено от работеща машина давам 2 дни за тест цена-50 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 забравих в тази тема да кажа,че дъното се сваля от продажба за да не отварям нова тема продава се същото,но с друг собственик Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Asus P4S800 нова и последна цена 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Дъното ,което ми прати е с куп проблеми. Не мисля,че е мястото това да го пишеш тук връщам ти парите и дано проблемите по дъното не си ги създал ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 аз съм ги тествал и повече няма да пиша тук за да не правим от темата чат форум връщам ти парите без да знам сегашният статус на дъното ако се окаже причината в мен ще ти се извиня публично в форума ако ти си прецакал дъното и сега разиграваш сапунен сериал ще го докажа със снимков материал,досега все още не съм получил скрийн шот на Device menager опцията,сигорно за 5 път ти казвам да ми пратиш такава за куриерските разходи аз нямам нищо общо връщам това,което ще получа ти поиска да ти изпратя дъното по-куриер не аз щом искаш да го връщаш си поемаш разходите извинявам се пред модераторите в форума за създаденото неудобство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.