ky4e Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Охлаждането на видеото ми започна да сдава багажа и затова си търся ново.Изглежда точно по този начин: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Продава се такова охлаждане във всеки магазин за компютри и компютърни части и струва от 10-15 лв. и нагоре в зависимост от марка, мощност, модел - на лагер или друго и т.н. Можеш и сам да си го поставиш - в интернет или страницата на производителя има подробни упътвания, а ако не искаш да се наемаш, защото си е доста отговорно, във всеки сервиз могат да ти го сложат за 4-5 мин. и ще ти струва мисля 5 лв, но ако компютъра ти е още в гаранция го занеси само в оторизирания сервиз, за да не ти изгори гаранцията . Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didos Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 imam edno takova 4isti4ko qki4ko ako iska6 pi6i na ls da ti go dam (sry ama nqmam kirilica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.