Jump to content
BulForum.com

Инструктор за А-категория


simbata

Recommended Posts

Търся инструктор за мотоциклет, за да си изкарам и А-категория.

Разполагам с телефоните на Илия Аргиров и този на Богдан Котев, на който никой не ми отговаря.

 

Илия Аргиров ми предложи курса срещу 230 лв., но просто искам да попитам на другите места как е, за да не се хвърлям веднага на първата оферта :)

 

Впечатления, коментари, предложения? :)

Link to comment
Share on other sites

Аз съм карал Б категория при Б. Котев и бях много доволен.За мотор...не знам как стоят нещата.Пробвай на тел. 032 64 15 15, мобилен: 0888 49 77 54 .Това имам аз и не знам защо не вдига. Ако искаш отиди на мяст. Офиса е срещу р-т Глобус :unsure: по 6ти септември след линиите в посока спортното вдясно...

И като вземеш категорията...внимавай :excl:

Link to comment
Share on other sites

където и да караш А категория за мотор ще караш на някой стар котур и ако разчиташ да научиш нещо няма да го бъде така че където и да се запишеш все същият ташак......

Link to comment
Share on other sites

Дочо, мерси :)

 

Злобиле - идеята е поне като ще е на кошница да не е толкова скъпо :) Иначе знам, че всички са умряли.

Link to comment
Share on other sites

Преди време аз карах А категория при Илия Аргиров. Много съм доволен от него затова ти го препоръчвам. Няма да имаш проблеми ;) Карах курса на ЕТЗ, сега не знам със какъв мотор е.

Към злобил - където и човек да кара А категория няма да се научи да кара мотор. На полигона целта ти е да го минеш без грешка за изпита. На полигона може да си 6, на пътя 2. Само опита учи и разбира се най-важното е да не надценяваш себе си, мотора и условията на пътя по време на каране .... иначе казано - правилна преценка, защото всяка груба грешка се наказва :)

Не подценявайте старите съветски машини :D 250 кубика двутактови са и ако си неопитен може да ти се сторят доста нервни и необуздани, това ми беше 1-то впечатление като начинаещ тогава :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Значи завърших курса и ще напиша общо взето какво се случи за тези, които смятат да карат.

 

Реших да ползвам услугите на г-н Станчев, препоръча ми го operator от този форум :)

Това беше още в началото на октомври, след което разговарях на няколко пъти с него и Ангел Матев, който всъщност води самия курс. Казаха ми, че ще ми звъннат няколко дни по-късно, но го направиха чак преди няколко дни, като се оправдаха, че ми били изгубили телефона и чак сега го намерили или нещо от тоя сорт :) и ми казаха ако искам да отивам да карам, но изпита ми щял да е след 2 дни. Така имах 2 непълни дни за подготовка за изпита, а ако не го взема - минавам по новия закон - градско (очаква се курса с изпита да струва около 600 лв). Както и да е, на следващия ден успях да взема изпита без грешка, доста бързо свикнах с машината явно, а не се бях качвал на мотор преди през живота си :) Самата машина беше 250-кубиков MZ, който, zlobil-e, противно на очакванията ми се оказа супер удобен и пъргав мотор :)

Доволен съм от инструктура Ангел Матев, само можеше да не правят гафа със забавянето. Още не съм платил нищо, но курса ще ми струва 230 лв., каквато била цената навсякъде в Пловдив.

Link to comment
Share on other sites

Аз пък от Генко Станчев съм напълно доволен и го препоръчвам на всичките си близки хора.

Съмнява ме от този коректен човек да е дошло забавянето!

 

Браво за книжката и умната ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...