pazu Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Изискванията ми са : - Да е бяла , най-обикновенна atx кутия , с гладки "капаци" отвсякъде - Захранване си имам , така че не приемам оферти от сорта "имам кутия , ама я продавам със захранването" - Отзад да има 1 или изобщо да няма слот за вентилатор - Всички фасонни капачки на предния панел (за сд и флопи) да ги има и да са в добро здраве (да не са пукнати или счупени) , същото важи и за копчетата от които се пуска пс-то . - На предният панел да НЯМА usb хъбове . Не ми пука ако боята е ожулена някъде , само кутията да е здрава и да не е изкривена Очаквам оферти придружени със цени (офертите придружени със цени И снимка са с предимство ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Кутия отговаряща на изискванията - цена 8 лв. Снимки не мога в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Кутия отговаряща на изискванията - цена 8 лв. Снимки не мога в момента. дай телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Издирването продължава . Моля не казвайте : Кутия отговаряща на изискванията - цена 8 лв. Снимки не мога в момента. Когато кутията има отстрани релефни изображения на емблемата на Интернет експлорер ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Съжалявам че се разкарва напразно, но мислех че имаш предвид онези изтумбени навън кутии, а на тази която предлагам са навътре, вдлъбнати релефите, и то по 2-3 мм. Не знаех че толкова плоски трябва да са капаците. Още един път съжалявам за разкарването. При възможност ще се реванширам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 микро атх става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Предлагам ето тази кутия: Има към задния край влъбнатини (виждат се на снимката). цена 12 лв. Към нея вървят безплатно (подарък) захранване 200Вт, флопи и СД Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 2, 2008 Author Share Posted October 2, 2008 Предлагам ето тази кутия: Има към задния край влъбнатини (виждат се на снимката). цена 12 лв. Към нея вървят безплатно (подарък) захранване 200Вт, флопи и СД току-що си купих същата за 5 лв. Можете да затворите темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.