downsoft Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 http://www.tpetrov.com/search.php?prod=INS...%9B%D0%95%D0%9D Като този от линка ми върши работа, въпроса е че ми трябва да е с фактура, а така по интернет ще стане проблем. Та някой, ако знае къде се продават в Пловдив ще се радвам да ми каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Няма проблем, аз пазарувам от този сайт, идват стоките с фактура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Аз купих същия с фактура от един магазин в Кичука,не се сещам за улицата ,но от данъчното като тръгнеш към кукленско след светофара в дясно е магазина.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Провери в конрад, и по ул. Карловска. 100% съм сигурен, че ще има. ПС: за какво ти са тия цифрови глупости. Ако искаш истински шублер си взимаш обикновен! Тия са кофти, а и не са дуракоустойчиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unix Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Конрад и ВикиВат Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted September 18, 2008 Author Share Posted September 18, 2008 Закупих шублера, а това, че обикновенния е по-точен е самата истина, обаче предимството на този е, че има изход за компютър и каквото премериш направо в Ексела и готово. А и нещата, които ще меря не изискватда са много точно измерени (една десета стига) удобството в случая е на преден план. Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.