Jump to content
BulForum.com

Купувам PC до 30-35 Лева

Recommended Posts

Купувам PC до тия пари трябва ми да тръгват на него филми без проблем да има LAN карта (не е задължително) USB задължително..Хард да има поне 5Гиги..Да става за филми и нет :)..Това е очаквам предложения!

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=69343&hl= това предлагам използвах го миналата година перфектен е за филми ....

малко трудно да е перфектен. имам един комп на 600mhz и филмите се плейват само с mplayer и то ако кодека, който е използван за encode-ванто е по-старичък ... ама нека купувача си прецени сам. аз просто казвам как е било при мен с подобна машина.

сори за офф-а

samkijot :) в случея зависи от видеокартата която е доста добра за гледане на филми...ако иска6 може да се хванем на бас , на bsplayera цяла година основно за филми съм го ползвал ...на xp spack 2 ..компютрите не са само един гол процесор

Много моля да не обръщате в спор точно тук "може или не може да се гледат филми на еди какъв си процесор". При подходяща видео карта може да се гледат нормално филми дори и на Р2 400 Mhz, а в същото време друг да си има проблеми и на 600 мегахерца. Тъй че щом някой казва, че на машината му могат да се гледат филми - приемете го на доверие, а ако впоследствие не се окаже точно така - пишете в темата за коментиране проблемите в раздела.

Неможах да се въздържа и ще добавя нещо, което може да ти е от полза. В момента временно ползвам Pentium 2 на 333mhz с 256mb рам и 16mb видео и успявам да си пусна всеки филм с Linux player наречен geexboox (има го в замундата). Като стартирам компа го буутвам с този диск и от него мога да си пусна филм записан на харда или от друг диск. Пробвал съм и с 8mb видео, но малко се затормозява иначе с подобна конфигурация ще успееш да си пуснеш всички филми, които пожелаеш и те уверявам, че ще ти вървят гладко и без никакви проблеми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...