Clades Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Слушалките ги купих от технополис преди 1 месец, но се обърках, защото са с малкия жак и не ми вършат работа за нищо. Не са отваряни, както са си в кутийката. Цената си стои 7.90 лв. Чисто нови са давам ги за 5 лева. pic Card reeder за SD/MMC/RS-MMC - чисто нов - 5 лева снимка снимка 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 може ли да ми обясниш кво е тва дето го продаваш щото нищо не разбирам тва дето е с USB за кво ще ми служи че на мен ми тряя такова флаш памет маи се казва (приносима памет) Няма да ти свърши работа - човекът си го е писал - 'кард рийдър' - чете карти от вида SD/MMC/RS-MMC...пъхаш съответната карта вътре, прочиташ я и прехвърляш информацията от нея в компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Взимам и двете. Пиши ми кога и къде да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 ако се откаже предния Aquila, аз ще взема слушалките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Слушалките ми излезнаха излишни, така че ако някой ги иска, да ми пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.