stapos Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ето това е въпросния модел от който ми трябват 2 бр. Или поне някой ако знае къде може да се продават в др. дистрибуторски магазинчета. В Магазините на KEV няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ето това е въпросния модел от който ми трябват 2 бр. Или поне някой ако знае къде може да се продават в др. дистрибуторски магазинчета. В Магазините на KEV няма. Ако случайно ти трябва заради това че е със светодиоди, вече на доста места продават такива, не като на снимката, но подобни. В подлеза на гарата имаше такива, но май бяха розови и сини, бели не съм виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted September 8, 2008 Author Share Posted September 8, 2008 Трябва ми точно този модел... не защото е със светодиоди , а поради други причини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 3 лв са на Руския пазар,с 9 диода и метален корпус.Вече 3-та година ми служи вярно,на нощни полети и вечер като храня кучетата( сменил съм едни батерии) Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Stapos -абсолютно същото фенерче го купих преди 1 година от първия етаж на магазин La fiesta за 6 лева.Там като влезеш веднага след касата има едни витринки и продават някои от артикулите на KEV тея фенерчета ги имаше бая време ама сега немога да ти кажа има ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.