tango Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 матрицата е част от работещ лаптоп,който е без инвертор всичко останало работи перфектно,но собственика мисли да задържи дъното и затова в продажба се обявява само матрицата,ето я http://www.fastlaptoprepair.com/parts/lapt...tails.asp?k=270 някой до колкото си спомням търсеше преди време затова и пускам тази тема няма изгорели пиксели и пр. цена-110лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Имам интерс към матрицата, цената крайна ли е? Интересува ме параметри, с каква разделителна е и колко мими секунди? Контраст? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 • Brand Samsung • Part Number LTN141X7-L06 • Size 14.1" • Resolution XGA (1024 x 768) • Surface Matte • Aspect Ratio Standard • Brightness 150 cd/m² • Description TFT Active Matrix with 1 CCFL backlight Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 29, 2008 Author Share Posted August 29, 2008 благодаря на колегата,че е публикувал вместо мен данните на матрицата за кратко ме нямаше в форума,не очаквах толкова бързо някои да иска допълнителна информация цената може да се коментира до 10лв. като риска за това го поемам аз както казах лаптопа не е мои,но като се стигне до демонстрация ще го взема да се види че работи матрицата и ще я разкачим на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 Затворете темата! Човека се отказа да продава лаптопа на части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.