mobiles Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 само едно малко допълнение , 725 тдс и 2,5д нямат нищо общо като двигатели на съвсем различен принцип са едното е помпа дюза другото е комънрейл иначе колата е невероятна , ще остане вечена икона в автомобилостроененто и след 20 години пак би била актуална успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Защо след като е нов внос.. така пише поне, защо е продаваш ? Колата е със абсолютно всички екстри както се вижда ;-) Колата ме заинтересува.. може ли също да отидем във сервиз на БМВ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobiles Posted September 14, 2008 Author Share Posted September 14, 2008 - - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Имам абсолютно реален интерес, попринцип си търсех 5-та серия,даже и не вярвах че тук ще видя подобна обява... но както и да е кажи ми къде в софия (в кой салон трябва да дойда),за да я видя. аз ще ти се обадя да се разберем де, но все пак да пиша да ме имаш впредвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobiles Posted September 14, 2008 Author Share Posted September 14, 2008 - - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.