KraSeZa Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 GeForce 6600GE 128 MB/128 bit, AGP 8x, DDR3, Core Clock: 425 MHz, Memory Clock: 900 MHz. Оригиналното охлаждане е махнато и е заменено със ZALMAN, което е по-добро Картата си работи нормално, могат да се играят много игри от по-новите. Причина за продажба - upgrade Цена: 55 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Проявявам интерес към картата : ) От къде си и дай някакви кординати да се свържа с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Проявявам интерес към картата : ) От къде си и дай някакви кординати да се свържа с теб 0878316991 може веднага да ми се обадиш, живея в Каршака Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted August 29, 2008 Author Share Posted August 29, 2008 Картата е запазена за c0mp, в случай че се откаже, ще пиша, но ми се струва сериозен купувач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Картата щях да я купя още на 28 ми в 21:00 когато ти се обадих . Но понеже от 55 лева стана на 60 лева , се отказах . Балъци ли търсим незнам ... Търг ли провеждаме , кой даде най много , незнам.... Ще я купя картата на 45 лева, знаете ми телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 Значи като post-нах темата на 28.08 в 19:00, точно след 20 мин. тя беше кажи речи продадена на c0mp, само дето той не е в Пловдив и не може да я купи! Извинявам се, че не написах в темата, чак вчера се сетих, тук грешката беше моя, признавам си... А по телефона ти казах така, защото както обясних картата е запазена, а се разбрахме с човека, че ако друг даде повече пари може евентуално да я продам. И пак се извинявам за неточностите които се получиха, но от бързане стават грешки всеки го знае, а оня ден бързах през целия ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 В крайна сметка продава ли се още и на каква цена? Имам интерес стига продавача да е сериозен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Продавачът си е напълно сериозен НО картата ще ми се купи днес, вече съм написал на кого. В случай, че продажбата се провали ще пиша в темата за тези, които проявяват интерес Приятен ви ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 Картата е продадена! Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.