Jump to content
BulForum.com

Продавам Видео карта

Recommended Posts

GeForce 6600GE 128 MB/128 bit, AGP 8x, DDR3, Core Clock: 425 MHz, Memory Clock: 900 MHz.

Оригиналното охлаждане е махнато и е заменено със ZALMAN, което е по-добро ;) Картата си работи нормално, могат да се играят много игри от по-новите. Причина за продажба - upgrade :)

Цена: 55 лв.

Проявявам интерес към картата : ) От къде си и дай някакви кординати да се свържа с теб :)

Проявявам интерес към картата : ) От къде си и дай някакви кординати да се свържа с теб :)

0878316991 може веднага да ми се обадиш, живея в Каршака ;)

Картата е запазена за c0mp, в случай че се откаже, ще пиша, но ми се струва сериозен купувач ;)

Картата щях да я купя още на 28 ми в 21:00 когато ти се обадих .

Но понеже от 55 лева стана на 60 лева , се отказах . Балъци ли търсим незнам ...

Търг ли провеждаме , кой даде най много , незнам....

Ще я купя картата на 45 лева, знаете ми телефона.

Значи като post-нах темата на 28.08 в 19:00, точно след 20 мин. тя беше кажи речи продадена на c0mp, само дето той не е в Пловдив и не може да я купи! Извинявам се, че не написах в темата, чак вчера се сетих, тук грешката беше моя, признавам си... А по телефона ти казах така, защото както обясних картата е запазена, а се разбрахме с човека, че ако друг даде повече пари може евентуално да я продам. И пак се извинявам за неточностите които се получиха, но от бързане стават грешки всеки го знае, а оня ден бързах през целия ден!

Продавачът си е напълно сериозен :angry: НО картата ще ми се купи днес, вече съм написал на кого. В случай, че продажбата се провали ще пиша в темата за тези, които проявяват интерес ;) Приятен ви ден!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...