clio Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Продавам голф топчета - 1 лв/бр. Имам 100 бр. ако някой иска да купи всички цената е 90 лв. Марка на топчетата - всякакви има, дори не ги разбирам какви марки има Фактура или касова бележка не мога да изкарам, тъй като не съм фирма. ( Написах това последното, тъй като виждам, че някой съфорумци питат дали е възможно да се издаде фактура ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
busof Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Продавам голф топчета - 1 лв/бр. Имам 100 бр. ако някой иска да купи всички цената е 90 лв. Марка на топчетата - всякакви има, дори не ги разбирам какви марки има Фактура или касова бележка не мога да изкарам, тъй като не съм фирма. ( Написах това последното, тъй като виждам, че някой съфорумци питат дали е възможно да се издаде фактура ) Може ли да си купя 5 топ4ета ? 0898736257 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Продавам голф топчета - 1 лв/бр. Имам 100 бр. ако някой иска да купи всички цената е 90 лв. Марка на топчетата - всякакви има, дори не ги разбирам какви марки има Фактура или касова бележка не мога да изкарам, тъй като не съм фирма. ( Написах това последното, тъй като виждам, че някой съфорумци питат дали е възможно да се издаде фактура ) Между тях има ли цветни,или са само бели Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 аз искам 2чки ... и един стик като си взема , картинката ще е 18+ Наистина искам да си купя 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 И аз искам 2 броя,пиши на ЛС кординати да се свържа с теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Продавам голф топчета - 1 лв/бр. Имам 100 бр. ако някой иска да купи всички цената е 90 лв. Марка на топчетата - всякакви има, дори не ги разбирам какви марки има Фактура или касова бележка не мога да изкарам, тъй като не съм фирма. ( Написах това последното, тъй като виждам, че някой съфорумци питат дали е възможно да се издаде фактура ) Най-добре дай координати или да си устроим една групова среща и всеки да си купи толкова топчета, колкото са му нужни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Най-добре дай координати или да си устроим една групова среща и всеки да си купи толкова топчета, колкото са му нужни. И аз се нареждам за 2-3-4 бройки и съм съгласен с написаното по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 и аз искам 3-4 бройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Здравейте отново и от мен. Искам да се извиня първо, че не съм се свързал с никой от вас за топчетата, но ми се случиха едни работи и няколко месеца ме нямаше в Пловдив. Всички заявили желание за топчета ще ги получат безплатно. Само нека се свържат с мен на ЛС. Бонус ако знам адреса или мога да се оправя ще ги закарам и лично, това се отнася за тези потребители, но при голям брой закупени топчета мога да доставя и тях. lindeman_ - 4 бр. kennyg - 4 бр. root666 - тъй като ти не си писал някаква бройка ако искаш топчета 3 са от мен. goggo - 2 бр. pazu - 2 бр. busof - 5 бр. 95 бр. топчета има. Цената ще е 1 лв отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 браво бих взел едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 И аз искам 3 броя, ако ми харесат и още ще мога да взема. Само ми пиши на лично къде да дойда да ги купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Най-добре да си уредим една среща и всички да се срещнем с човека, пък той да донесе топчетата. Предложете дата и час (за часа - най-удобно е след 18:00, та да може да сме посвършили работа/учене) и да се видим. Нареждам се и аз с 2 бройки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 az iskam 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 и аз искаМ 3 ДАЙ НЯКАКЪВ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Наистина е най-добре да се направи една среща. Предлагам вдругиден в 19:30 часа на центъра пред Военния клуб или театър беше (до сградата на Общинска охрана, отстрани на Централна поща). За тези, с които съм говорил до сега да се срещнем утре няма промяна. Който няма възможност да дойде на 29 вечерта нека ми пише ЛС, за да се разберем нещо. Топчетата са мръсни да знаете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Наистина е най-добре да се направи една среща. Предлагам вдругиден в 19:30 часа на центъра пред Военния клуб или театър беше (до сградата на Общинска охрана, отстрани на Централна поща). За тези, с които съм говорил до сега да се срещнем утре няма промяна. Който няма възможност да дойде на 29 вечерта нека ми пише ЛС, за да се разберем нещо. Топчетата са мръсни да знаете ! Ще дойда в четвъртък да взема 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Да похваля продавача, че е коректен! Не искам да му правя реклама, но топчетата са чудесни за сувенир, за игри... Много са симпатични. Нещо, което просто няма откъде другаде да си намерите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drajone Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Колко са ти останали че може да ги взема? дай скайп ако имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.