Jump to content
BulForum.com

Продавам голф топчета

Recommended Posts

Продавам голф топчета - 1 лв/бр. Имам 100 бр. ако някой иска да купи всички цената е 90 лв. Марка на топчетата - всякакви има, дори не ги разбирам какви марки има :wub: Фактура или касова бележка не мога да изкарам, тъй като не съм фирма. ( Написах това последното, тъй като виждам, че някой съфорумци питат дали е възможно да се издаде фактура )

Продавам голф топчета - 1 лв/бр. Имам 100 бр. ако някой иска да купи всички цената е 90 лв. Марка на топчетата - всякакви има, дори не ги разбирам какви марки има :wub: Фактура или касова бележка не мога да изкарам, тъй като не съм фирма. ( Написах това последното, тъй като виждам, че някой съфорумци питат дали е възможно да се издаде фактура )

Може ли да си купя 5 топ4ета ? 0898736257

Между тях има ли цветни,или са само бели ;)

Най-добре дай координати или да си устроим една групова среща и всеки да си купи толкова топчета, колкото са му нужни.

Най-добре дай координати или да си устроим една групова среща и всеки да си купи толкова топчета, колкото са му нужни.

И аз се нареждам за 2-3-4 бройки и съм съгласен с написаното по-горе. :punk

• 4 months later...

Здравейте отново и от мен. Искам да се извиня първо, че не съм се свързал с никой от вас за топчетата, но ми се случиха едни работи и няколко месеца ме нямаше в Пловдив. Всички заявили желание за топчета ще ги получат безплатно. Само нека се свържат с мен на ЛС. Бонус ако знам адреса или мога да се оправя ще ги закарам и лично, това се отнася за тези потребители, но при голям брой закупени топчета мога да доставя и тях.

lindeman_ - 4 бр.

kennyg - 4 бр.

root666 - тъй като ти не си писал някаква бройка ако искаш топчета 3 са от мен.

goggo - 2 бр.

pazu - 2 бр.

busof - 5 бр.

95 бр. топчета има. Цената ще е 1 лв отново.

Най-добре да си уредим една среща и всички да се срещнем с човека, пък той да донесе топчетата. Предложете дата и час (за часа - най-удобно е след 18:00, та да може да сме посвършили работа/учене) и да се видим. Нареждам се и аз с 2 бройки...

Наистина е най-добре да се направи една среща. Предлагам вдругиден в 19:30 часа на центъра пред Военния клуб или театър беше (до сградата на Общинска охрана, отстрани на Централна поща). За тези, с които съм говорил до сега да се срещнем утре няма промяна. Който няма възможност да дойде на 29 вечерта нека ми пише ЛС, за да се разберем нещо. :) Топчетата са мръсни да знаете ! :D :P

Наистина е най-добре да се направи една среща. Предлагам вдругиден в 19:30 часа на центъра пред Военния клуб или театър беше (до сградата на Общинска охрана, отстрани на Централна поща). За тези, с които съм говорил до сега да се срещнем утре няма промяна. Който няма възможност да дойде на 29 вечерта нека ми пише ЛС, за да се разберем нещо. :) Топчетата са мръсни да знаете ! :D :P

Ще дойда в четвъртък да взема 2 :)

Да похваля продавача, че е коректен!

Не искам да му правя реклама, но топчетата са чудесни за сувенир, за игри...

Много са симпатични.

Нещо, което просто няма откъде другаде да си намерите! :)

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...