huhu Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Имам на вилата бтк АДСЛ и си търся уарлесс рутер на достъпна цена немам претенции към марката Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=69295&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altavia Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Имам на вилата бтк АДСЛ и си търся уарлесс рутер на достъпна цена немам претенции към марката предлагам този АДСЛ модем рутер : 2Wire BT1800HG-1 DSL Wireless WIFI Modem Router 802.1, new цена 35лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Имам на вилата бтк АДСЛ и си търся уарлесс рутер на достъпна цена немам претенции към марката тъй като не си казал ориентировъчна цена, предлагам ти да се завъртиш по фирмите и да си вземеш нов .... в ера има някакви tenda за 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 тъй като не си казал ориентировъчна цена, предлагам ти да се завъртиш по фирмите и да си вземеш нов .... в ера има някакви tenda за 45 лв. Това "ТЕНДА" не го препоръчвам и на най големия си враг.Обхвата му е 5 метра и се обезсмисля безжичната връзка.По добре е TP-LINK-TL542G за 20 лева повече. Предлагам NETGEAR WGR-614 за 55 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.