Jump to content
BulForum.com

Купувам Iphone 3g !!!

Recommended Posts

Купувам 2-ва Iphone 3g

За общата цена от 850 лв наи-много

Ако някои продава или внася да ми пише на skypa-jeixjei или на имеила[email protected]

От Пловдив!

Ако не те хванат купи и за мен :lol:

Ако някой продава Iphone 3G под 800 лв единия имам купувачи за 4-5 броя :)

" Новите официални цени за 3G iPhone при сключване на двугодишен договор (за САЩ) са съответно 199 долара за 8GB верията (само черен модел) и 299 долара за 16GB моделите (бял и черен). " за тези пари надали ще може да вземиш два или някои да ти вкара по-евтино .

Извинявам се за офтопика, но за такава цена и стария iPhone няма да намериш.

Колко струва iPhone в България

Третият вариант, който е най-бърз и лесен, е да си купите отключен мобилен телефон iPhone директно от фирма, която предлага устройствата в България или да намерите обява на някой, който вече се е сдобил с апарата, но не е останал доволен и го продава. Цената, на която можете да се сдобиете с нов отключен iPhone директно от България е от порядъка на около 700-800 лева за 8-гигабайтовата, която е по-добрият избор. Ако предпочетете да си купите малко използван iPhone ще трябва да се разтърсите из обяви на различни сайтове и форуми, където можете да намерите устройството и по-еврино, за 16GB версията ще трябва да си подготвите между 800 и 900лв.

Не го казвам аз

Ето че можеш да намериш :P

http://iphone-bulgaria.com/price/

Колко струва iPhone в България

Третият вариант, който е най-бърз и лесен, е да си купите отключен мобилен телефон iPhone директно от фирма, която предлага устройствата в България или да намерите обява на някой, който вече се е сдобил с апарата, но не е останал доволен и го продава. Цената, на която можете да се сдобиете с нов отключен iPhone директно от България е от порядъка на около 700-800 лева за 8-гигабайтовата, която е по-добрият избор. Ако предпочетете да си купите малко използван iPhone ще трябва да се разтърсите из обяви на различни сайтове и форуми, където можете да намерите устройството и по-еврино, за 16GB версията ще трябва да си подготвите между 800 и 900лв.

Не го казвам аз

Ето че можеш да намериш :P

http://iphone-bulgaria.com/price/

Офф: Човека иска 2 (два) за 800 лева ! :)

Искрено се извенявам за комента си

Е вече съм съгласен със всички

А освен, че иска два за 800 лв. иска и да са 3G, а цитатът ти е за 1st generation. Тоест, jery, за две 3G-та ще трябва да се разделиш не с 800 а с ~3000 лв. :)

Ако все още се интересуваш, мога да те насоча към места, където се продават.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...