trepachas Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Телефона е на 2 месеца,пълен комплек-зарядно,кабел за пц,кабел за тв,дискове,слушалки и писалка,която купих допълнително,понеже детето загуби оригиналната.Донесен ми е от Африка и няма гаранця.В отлично състояние е,няма никакви следи от употреба. Цена:300 лева мерси че ме подсети ето линк с характеристиките: http://www.mobibg.com/index.php?what=mobile&model=1056 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 А цена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GanGBoy^ Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 пиши цена що няма.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trepachas Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 Написах я 300 BGN Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Мога да ти предложа 150 лева, толкова колкото е в тази обява, просто ще ми е по-лесно да не се занимавам с куриери, защото човека е от Перник. Само искам да уточним, че нещо виждам противоречива информация в нета - нали помни ВСИЧКИ проведени и пропуснати разговори, защото мен това основно ме интересува ? #trepachas явно ти харесва да се базикаш, ама поне го направи по-елегантно, а не така просташки Link to comment Share on other sites More sharing options...
trepachas Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 SOLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.