bate_pesho Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Спешно търся да закупя GPS (не мисля , че е нужно да се обяснявам защо).Предпочитам да е Pocket PC ,на което е възможно дасе качи гпс - програмка и да се използва освен като гпс и за много други неща , но в крайна сметка съм съгласен и на гпс ако е изгодно.За предпочитане са марките Garmin и HP , но давайте каквито и да са офертите и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО цена. Пишете в темата или на лс ... skype: the_hot_guy90 :punk Link to comment Share on other sites More sharing options...
diadoto Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Спешно търся да закупя GPS (не мисля , че е нужно да се обяснявам защо).Предпочитам да е Pocket PC ,на което е възможно дасе качи гпс - програмка и да се използва освен като гпс и за много други неща , но в крайна сметка съм съгласен и на гпс ако е изгодно.За предпочитане са марките Garmin и HP , но давайте каквито и да са офертите и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО цена.Пишете в темата или на лс ... skype: the_hot_guy90 :punk като тарсиш да купиш колко имаш да дадеш поне кажи дасе ориентирам за дамерим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 23, 2008 Author Share Posted August 23, 2008 като тарсиш да купиш колко имаш да дадеш поне кажи дасе ориентирам за дамерим нещо Колко имам ... Ако имаш да предлагаш просто предложи !!! Кво колко имам .... колко ти трябват да имам .... за гпс или покет съм готов да дам 400-500 БГ лева .... зависи от това дали има гаранция , функциии , марка , модел .... Вече съм готов да закупя и ГСМ с тези функции .... ЕДИТ: diadoto@ първо си оправи правописа и после ми дръж сметка за джоба .... Кажи какво предлагаш , а пък аз ще си определя дали мога да си го позволя и дали си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 HP iPAQ 510 - Нов, пълен комплект. 310 лв. HP iPAQ 310 - Нов, пълен комплект. 410 лв. Употребяван в добро външно състояние О2 XDA (Qtek S200). Не му работи слота за СД картата. Комплект стилус, зарядно 220В. 220 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 http://www.bulforum.com/index.php?act=ST&a...entry1495094984 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.