Jump to content
BulForum.com

продавам мемори карта

Recommended Posts

продавам мемори карта сони про дуо 2гб с адаптор, на картата си пише че е произведена в япониа,сашто така пише[memory stick pro duo/high speed/magic gate/..цена 60лв.приемам предложения....поне кажете колко давате де...не се срамуваите..... :lol: http://img37972.pictiger.com/images/16473833/

продавам мемори карта сони про дуо 2гб с адаптор, на картата си пише че е произведена в япониа,сашто така пише[memory stick pro duo/high speed/magic gate/..цена 60лв.приемам предложения....поне кажете колко давате де...не се срамуваите..... :lol:

Все пак погледнах календара и видях, че не сме първи април, но ти си знаеш и все пак виж тук! Дори и да нарушавам някое правило, мисля че е в интерес на човека да се ориентира в цената! Въпрос - картата работи ли нормално, на колко време е и все пак ако може адекватна цена за карта втора употреба без гаранция ... :)

Все пак погледнах календара и видях, че не сме първи април, но ти си знаеш и все пак виж тук! Дори и да нарушавам някое правило, мисля че е в интерес на човека да се ориентира в цената! Въпрос - картата работи ли нормално, на колко време е и все пак ако може адекватна цена за карта втора употреба без гаранция ... :)

Все пак щом обявата е най-горе няма да ощетя никой ако напиша, че 4GB е 54 лева тук , а 2GB е 34 лева тук, но кои сме ние че да даваме акъл на продавача, той има право да сложи каквато си поиска цена на собствената си стока, дори да е висока и да не може да продаде стоката си, все пак може и да е сложил тази цена като начална и постепенно да падне на по-ниска, щом е сложил такава цена значи си има скрит замисъл.

Все пак щом обявата е най-горе няма да ощетя никой ако напиша, че 4GB е 54 лева тук , а 2GB е 34 лева тук, но кои сме ние че да даваме акъл на продавача, той има право да сложи каквато си поиска цена на собствената си стока, дори да е висока и да не може да продаде стоката си, все пак може и да е сложил тази цена като начална и постепенно да падне на по-ниска, щом е сложил такава цена значи си има скрит замисъл.

добре де не знаех цената не се нервираите даите 32лв и я взимаите тогава нема да се циганим я!!!

добре де не знаех цената не се нервираите даите 32лв и я взимаите тогава нема да се циганим я!!!

davam 10leva :lol:

Хмм, точно такава мислих да си купувам. Ама с тия 2лв отстъпка направо ме зариби. Мисля да се откажа от двете години гаранция, с които ми я дават, да рискувам да купя някой евтин дубликат (и на тях пише, че са правени в японско) и с 2-та лв далавера да почерпя мойта - едно пепси и един презерватив да я шибам, щот съм велик тарговец - ша питате за кво ми презерватив ... ми за да не се множат такива "велики тарговци" като мен ....

аиде бягаи да купиш презерватива щото такав велик таргоовец които е зает да праииии пачки обикновено някои друг му чука мадамата, разбира се която няма да е доволна от неиниа велик бизнесмен правещ далавери за 2 кинта...барзаи да не затворят аптеките... :lol: :lol: :lol: та между другото даите смислена оферта,моля...

promenqm smisleno ofertata kam dedoto.S tezi si pisanici nai mnogo da hvanesh nekoi za dedovia

vervaite mi

гледаи твоита да не хване дедовия..ама както и да е тя си знае....ако има някои да плати 32 лв..моля.. :devil

гледаи твоита да не хване дедовия..ама както и да е тя си знае....ако има някои да плати 32 лв..моля.. :devil

ако си навит аз пък давам 15.

Аз мога да ти дам 20 лева.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...