firmajiq Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Реших да си разчистя офиса и да освободя малко място. Затова продавам следните неработещи чаркове: Кашон с дънни платки (25 бр.): MSI R3SM - 2 бр. ASUS P3W - 6 бр. (някоя от тях може и да тръгне, не съм се занимавал, а съм ги подменял веднага) ASUS CUC-D MSI 9130 ASROCK K7S41GX ASUS MEW-AV ACORP 6VIA82P Другите се със свалени кондензатори (по-големите MikroF) GIGABYTE 8IPE1000-G MSI P4MAM2-V PCCHIPS M811 SOLTEK KT400-A4 ECS K7S6A DFI AK75 ECS P4VXAD GA-8IDi1L ACORP 7KTA SOLTEK 75-KAV ZIDA TOMATO PG133 MATSONIC MS8188E В кашона има и: - няколко видеоплатки, - модеми на РСІ (най-вероятно работещи) - 5-6 оптични устройства (CD и CD-RW) - 3-4 твърди диска (между които и 1 бр. 80ГБ ЕкселСтор с проблем - зависва около третия ГБ и дотам) - десетина памети СД-РАМ - разни други дреболии Пак ще спомена - нещата основно са НЕРАБОТЕЩИ, с изключение на изрично споменатите, които са В НЕИЗВЕСТНО СЪСТОЯНИЕ. Затова цената на всичко е 50 лв. Не се продават отделно и коментар няма.ЕДИТ: ПРОДАДЕНИ 4 бр. матрични принтери: EPSON LQ800 - липсваща глава и лентов кабел, захранването работи EPSON LX300 - движи каретката, не печата EPSON LQ100 - включва, нетестван повече, неизвестно състояние. Нямам нищо против преди да се вземат, да се тества от купувача PANASONIC KX-P1150 - разглобен на части, липсва едно зъбно колело, електрониката НЕ Е кирилизирана. Цена на комплекта (4-те принтера) - 20 лв. Кашон с части от лаптопи: Вътре съм слагал корпусите на повредените лаптопи, които са минавали през офиса. Има няколко основи, капаци, дънни платки. По спомен има и 2-3 caddy-та за твърди дискове, както и 1-2 флопита. Почти всички имат комплекта говорители, има и 2-3 клавиатури, 2-3 неработещи батерии. Също може да го разгледате, преди да решите. Цена за кашона - 30 лв.ЕДИТ: ПРОДАДЕНИ В друга тема ще обявя и работещите части, които ще разпродавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.