Jump to content
BulForum.com

търся охлаждане сокет А

Recommended Posts

търся тихо охлаждане за сокет А може и старо на разумна цена до 10-15 лева от Пловдив съм. по възможност прилагаите снимки

OFF/ Аман от аматьори. Обясни какво точно ти трябва. Ако търсиш водно охлаждане или топлообменни тръби за 10-15 лева ----- забрави. Другите варианти при вдигане на околната температура гледат да наваксат с обороти и изобщо не са тихи. Научете се че най доброто струва пари. И да търсиш Порше Карера за 100 лева няма да нaмериш.

~Mod. edit~

Въздържай се от подобни коментари занапред.

Имам един Spire WhisperRock IV с медна вложка тих е перката е 80мм на около 2000-2200 оборота

spire3.JPG

Ако те интересува ще ти го дам за 10лв.

Мога да ти предложа поне 10 различни - с и без медна вложка, както и изцяло меден. Ако минеш през офиса ми, можеш да си избереш. Цените са: 4 лв. без медна вложка; 5 лв. с вложка; и 10 лв. за изцяло меден.

имам един Cooler Master с медна вложка,ако го искаш е твой за 5лв.Остана от старата ми машина-сега съм на сокет АМ2.

OFF/ Аман от аматьори. Обясни какво точно ти трябва. Ако търсиш водно охлаждане или топлообменни тръби за 10-15 лева ----- забрави. Научете се че най доброто струва пари. И да търсиш Порше Карера за 100 лева няма да нaмериш.

никаде в поста си не виждам водно или топлообменни тръби - пише тихо

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...