ogiyogi Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 wow 270 e chisto nova http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09011924 imam interes ama na dosta po niska cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogiyogi Posted August 4, 2008 Author Share Posted August 4, 2008 Продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
parahoda Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 игрите продават ли се отделно и цена ако може ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Продават се поотделно даже колегата имаше тема някъде из форума от която си купих 3 дикса . Между другото има толкова много игри ....надали някой е виждал толкова на куп До колкото си спомням цената им беше 3 лв на парче но нека колегата си каже... аз искам един текен 5 ...моля продавача да ме стрелне на 0899022901 или на 0889716787 аз ще звънна да се разберем къде и кога да се срещнем. Колкото до цената.... за чипната конзола с тези допълнения и ако найстина е нова в кутия както продавача казва..... просто нз какво и се чудите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Ако игрите са оргиналдЪ имам интерес към някои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.