Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM работещ с две сим карти


Recommended Posts

Телефона е нов на 18.07.2008 е закупен от "компютър плюс" с гаранция 1 година е окомплектовката на аксесоарите е същата представена от сайта на представителя а самите аксесоари наистина не са никак малко ето и линк: http://www.privileg.bg/index.php?page=shop...rt&Itemid=1 Телефона работи чудесно с две сим карти и няма забележки по работата му. Причината за продажбата е че немога да свикна с телефона и работата с него.

 

ЦЕНА-250лева.

 

Вазможен е и бартер с доплащане от моя или ваша страна.

 

edit: оправих линка модела е X7. Skype:kofe-babone

Link to comment
Share on other sites

Телефона е нов на 18.07.2008 е закупен от "компютър плюс" с гаранция 1 година е окомплектовката на аксесоарите е същата представена от сайта на представителя а самите аксесоари наистина не са никак малко ето и линк: http://www.privileg.bg/index.php?page=shop...rt&Itemid=1

Телефона работи чудесно с две сим карти и няма забележки по работата му. Причината за продажбата е че немога да свикна с телефона и работата с него.

 

ЦЕНА-250лева.

 

Вазможен е и бартер с доплащане от моя или ваша страна.

Линка отваря главната страница на привилег, напиши поне модела и някакъв контакт за връзка ...тел., скайп ..имам интерес !

Link to comment
Share on other sites

И аз се интересувам от телефона. Предлагам ти бартер за 2 телефона самсунг C170 и самсунг C260 в отлично състояние с 1,2 драскотини са телефоните и са много много запазени батериите и на двата карат около 6-7 дни зависимо от разговорите и са само с зарядни.

 

Кажи ако искаш няква цена да ти доплата

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...