tango Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 това е телевизорчето ползвах го дълго време,но вече имам тунер към лаптопа и няма да ми се налага да го използвам вече идеален е за къмпинг или планина,има звук на бг.стандарт може да работи и на кабелна ТВ,няма хипербанд тунер работи с 4 АА батерий или еквиваленти акомулатори,има изход за слушалки освен вграденият високоговорител,има и жак за външен адаптер 6V, ръчен регулатор за видео усилвателя,телескопична антена въобще за размерите си е идеален цена-120лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Имам интетрес но на далеч по-ниска цена. Колко инча е тоя екран? Телетекст има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 цената може да се коментира в разумни граници няма телетекст,нито дистанционно модела е оригинално Casio и няма екстрите на съвременните си събратя,все пак говорим за wachmen клас това не е ТВ за кола и пр. за изчерпателна информация четете в Гугъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.