FunLov3 Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Мисля да си правя ъпгрейдче, обаче от доста време не съм се размотавал по форумите, та по този повод пускам темата малко по-рано (преди да започна да продавам частите(конфигурацията)) с цел да си направя малко сметки Monitor : Mitsubishi Diamond Plus 200 MB : DFI LanParty SLI-DR CPU : Opteron 144 RAM : DDR 2x512 Balistix Crucial Tracer VGA : MP 7300GT 128/128 PSU : 550W Chieftech (Delta) понеже HDD-то ми е новичко мисля да си го оставя. мога да сложа конфигурацията (ако се вземе цялата) в 1 Full ATX Tower понеже сега модвам кутията в която беше. На този етап събирам оферти за компонентите или "цялата" машината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Интересувам се от рама и захранването, но не ми е работа да ти давам оферти. Чакам ти да дадеш цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 А цена за видео картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Точка 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 28, 2008 Author Share Posted July 28, 2008 Ами в такъв случай явно съм объркал раздела. Стоката ще се продава ... в момента искам да разбера горе-долу колко струва. За да разбера какви средства трябва да заделя за ъпгрейда ми трябва ориентировъчна цена, която не мога да определя сам и ми е нужна помощ. Така че явно темата е за раздела "Хардуер". Моля да бъде преместена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.