danio Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Продавам земеделска земя в с.Чешнигирово.3 декара 4та категория в местността "Кошето", 3декара 5та категория в местността "Дъбичките", и 3.850 декара 4та категория в местността "Девели Мездра".Тел за връзка 0897202907. Цена на декар 500лв или по договаряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 поясни ми какво значи четвърта и пета категория Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 23, 2008 Author Share Posted July 23, 2008 поясни ми какво значи четвърта и пета категория Ами не съм мн сигурен какво означава.Просто са по категории.Нещо като качество.Първа категория са земите покрай Пловдив например, но пък те са много по скъпи.А в селата са вече по 3та и 4та категория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 поясни ми какво значи четвърта и пета категория не поливни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flear Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 мм не поливна земя интересно по принцип характеристиката на земята е на балове 1 - категория земя е 100 бала оценка правете изводите 3-4-5 категория какво ще рече така няма да ги продадеш лесно пробвай с някоя агенция или виж в селото някой ако работи там в тези землища да я вземе ама са малко декари , ако не виж някой който изкупува но , няма да вземеш пари много успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 мм не поливна земя интересно по принцип характеристиката на земята е на балове 1 - категория земя е 100 бала оценка правете изводите 3-4-5 категория какво ще рече така няма да ги продадеш лесно пробвай с някоя агенция или виж в селото някой ако работи там в тези землища да я вземе ама са малко декари , ако не виж някой който изкупува но , няма да вземеш пари много успех Намери се купувач за част от декарите на цена от 600лв.Като видя какво е останало ще пиша пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.