MiNiPoLiX Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Трябва ми тунер за да запиша няколко видео касети на ЦД, т.е не ми трябва нещо кой знае какво като качество, но да не е и трошка разбира се . При добра оферта още утре сутрин съм готов да дойда на място и да го взема ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Трябва ми тунер за да запиша няколко видео касети на ЦД, т.е не ми трябва нещо кой знае какво като качество, но да не е и трошка разбира се .При добра оферта още утре сутрин съм готов да дойда на място и да го взема ! тук има един Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Sapphire Theater 550 Pro, PAL. PCI слот, дистанционно, радио антена, софтуер, VIVO кабели и IR приемник. Всичко в оригиналната си кутия. Гаранцията е изтекла. От мен мога да дам 2 дни. Хардуерен MPEG2 кепчър. Имам записани клипове от кабелната с него, но не знам къде и как да ги кача. Цена - 75 лв. При интерес пишете ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 ТВ тунер Chronos Shuttle 2 с дистанционно и видеовход - можеш да си свършиш кепчъра на касетите. Цена 25 лева. Skype: roothacker e-mail: root666 abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted July 23, 2008 Author Share Posted July 23, 2008 благодаря на всички писали, приех 1 офертата на блатимир. Ако нещо се обърка ще се обаждам поздрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.