blq_blq_m Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Тъй като обстоятествата се стекоха по неприятен начин,и билета не ми беше пратен,то аз се обадих на денонощния телефон на Каменица и оттам ми съобщиха,че ако не получа билета 2 дни пред концерта,то на касите пред входа ще има специална шатра на Каменица и оттам ще може да се получи този билет с/у представяне на капачката. Тъй като не мисля да се занимавам и да ходя до София специално да взема билета и да го продам,пускам темата тук - ако все още има желаещи нека ми пишат на ПМ или тук. Дано не си мислите,че има някаква лъжа - дори ще звъннем заедно,за да видим какво ще ви кажат Цена: 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erick Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Само да споделя една мисъл, без да имам интерес към офертата. Защо цената е толкова висока за билет, който е спечелен , като награда, при положение, че билет от магазин струва 60 лв. и е фронт оф стейдж, демек пред сцената, а твоя билет е някъде назад. На всичкото отгоре някой ще купи капачка от теб и после трябва да си я осребри, което означава още разправий. Размисли върху цената и може да имаш успех. Ако противореча по някакъв начин на правилата съжалявам, не съм ги чел, но нека не се набутват излишно хората. ПП не искам да се заяждам - споделям гледна точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted July 17, 2008 Author Share Posted July 17, 2008 ТОКУ ЩО МИ ВРЪЧИХА БИЛЕТА ОТ ФИРМАТА-КУРИЕР Ето,че махнахме една от разправиите. Билета е в мен в комплект с талон за безплатна бира 0.5л. и някакъв малък плакат на Каменица. За желаещите: 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted July 17, 2008 Author Share Posted July 17, 2008 Доколкото разбрах билети вече няма,тъй че ако някой проявява интересен да пише.. Може и да свършите работа на някой познат,който си търси Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 Вече има няколко заинтересували се - запоследно пиша тук,оставям телефон за връзка в случай,че някой изпревари другите - 0899/775-772. Цена 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Вече има няколко заинтересували се - запоследно пиша тук,... Е ми...щом е за последно - да затваряме темата тогава...Вече си направи 3-те ъпа...и телефона си остави...и за заинтересованите си каза - план-програмата е изпълнена май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.