Jump to content
BulForum.com

Продавам БИЛЕТ

Recommended Posts

Тъй като обстоятествата се стекоха по неприятен начин,и билета не ми беше пратен,то аз се обадих на денонощния телефон на Каменица и оттам ми съобщиха,че ако не получа билета 2 дни пред концерта,то на касите пред входа ще има специална шатра на Каменица и оттам ще може да се получи този билет с/у представяне на капачката.

Тъй като не мисля да се занимавам и да ходя до София специално да взема билета и да го продам,пускам темата тук - ако все още има желаещи нека ми пишат на ПМ или тук.

Дано не си мислите,че има някаква лъжа - дори ще звъннем заедно,за да видим какво ще ви кажат :)

Цена: 50лв.

Само да споделя една мисъл, без да имам интерес към офертата.

Защо цената е толкова висока за билет, който е спечелен , като награда, при положение, че билет от магазин струва 60 лв. и е фронт оф стейдж, демек пред сцената, а твоя билет е някъде назад. На всичкото отгоре някой ще купи капачка от теб и после трябва да си я осребри, което означава още разправий. Размисли върху цената и може да имаш успех.

Ако противореча по някакъв начин на правилата съжалявам, не съм ги чел, но нека не се набутват излишно хората.

ПП не искам да се заяждам - споделям гледна точка.

ТОКУ ЩО МИ ВРЪЧИХА БИЛЕТА ОТ ФИРМАТА-КУРИЕР :) Ето,че махнахме една от разправиите.

Билета е в мен в комплект с талон за безплатна бира 0.5л. и някакъв малък плакат на Каменица.

За желаещите: 50лв.

Доколкото разбрах билети вече няма,тъй че ако някой проявява интересен да пише.. Може и да свършите работа на някой познат,който си търси :)

Вече има няколко заинтересували се - запоследно пиша тук,оставям телефон за връзка в случай,че някой изпревари другите - 0899/775-772. Цена 50 лв.

Вече има няколко заинтересували се - запоследно пиша тук,...

Е ми...щом е за последно - да затваряме темата тогава...Вече си направи 3-те ъпа...и телефона си остави...и за заинтересованите си каза - план-програмата е изпълнена май... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...