Jump to content
BulForum.com

купувам външни модеми ACORP 56k

Recommended Posts

трябват ми за днес 15.07 и то до 18 часа макс !!!

понеже са за мой човек

МОЛЯ само на ГСМ 0884110549 - Николай

без ПМ

Айде побързайте :-)

трябват ми за днес 15.07 и то до 18 часа макс !!!

понеже са за мой човек

МОЛЯ само на ГСМ 0884110549 - Николай

без ПМ

Айде побързайте :-)

Виж в тази тема ако може да се свържеш с продавача своевременно, макар, че не ми е ясно как точно, ако не влезе във форума. ;)

Ами тъй като не си дал много информация за търсената от теб стока не съм сигурен дали е това ,което искаш , но имам един можеш да го вземеш веднага ако дойдеш до тракия. На място ще се уговорим за цена.

Трябват ми още 2 модема

този път без ограниечение за времето

става дума за този модел

5. ....който желае да заяви, че купува или продава нещо, следва да прави отделна тема. Мнения от рода на "и аз продавам/купувам еди-какво си" във вече съществуващи теми за покупко-продажба се трият, тъй като внасят излишен шум в договарянето.

...без значение дали другата тема е актуална или не.

Едит: Друг път уточнявай, че си въпросния Николай, за да не затваряме излишно теми. :)

:D Да Благодаря , за пояснение само ще кажа , щото някаде е изчезнало , че ако е пълен комплект както на снимката ( модем , интерфейсен кабел, захранване в кутия ) - давам 10 кинта .

и за предпочитане който има за продаване да звънка на телефона който съм дал , или поне да ме стрелне (може и смс) - защото по принцип рядко сядам на компа

аз имам тук един dial-up модем на acorp, ама като гледам снимката, моят е по-стар май :)

иначе си има захранващ кабел, интерфейсен кабел ... дори има и жица, която не знам колко е дълга, ама е доста :)

аз имам тук един dial-up модем на acorp, ама като гледам снимката, моят е по-стар май :)

иначе си има захранващ кабел, интерфейсен кабел ... дори има и жица, която не знам колко е дълга, ама е доста :)

Не благодаря , трябва ми модела само като на снимката ;)

sorry за офф-а , но само да помоля тези които пускат стрелички първо да си спират CLEAR функцията :ph34r: на телефона, за да мога да им звънна ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...