pamporov Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 купувам външни модеми ACORP 56k трябват ми за днес 15.07 и то до 18 часа макс !!! понеже са за мой човек МОЛЯ само на ГСМ 0884110549 - Николай без ПМ Айде побързайте :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 купувам външни модеми ACORP 56kтрябват ми за днес 15.07 и то до 18 часа макс !!! понеже са за мой човек МОЛЯ само на ГСМ 0884110549 - Николай без ПМ Айде побързайте :-) Виж в тази тема ако може да се свържеш с продавача своевременно, макар, че не ми е ясно как точно, ако не влезе във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIDO Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 имам 1, но за утре, ако те устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 15, 2008 Author Share Posted July 15, 2008 Не, днес до 18 часа квото стане-стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napikaso Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Ами тъй като не си дал много информация за търсената от теб стока не съм сигурен дали е това ,което искаш , но имам един можеш да го вземеш веднага ако дойдеш до тракия. На място ще се уговорим за цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 15, 2008 Author Share Posted July 15, 2008 дай веднага телефон за връзка или се обади на посочения в поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Трябват ми още 2 модема този път без ограниечение за времето става дума за този модел 5. ....който желае да заяви, че купува или продава нещо, следва да прави отделна тема. Мнения от рода на "и аз продавам/купувам еди-какво си" във вече съществуващи теми за покупко-продажба се трият, тъй като внасят излишен шум в договарянето. ...без значение дали другата тема е актуална или не. Едит: Друг път уточнявай, че си въпросния Николай, за да не затваряме излишно теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Да Благодаря , за пояснение само ще кажа , щото някаде е изчезнало , че ако е пълен комплект както на снимката ( модем , интерфейсен кабел, захранване в кутия ) - давам 10 кинта . и за предпочитане който има за продаване да звънка на телефона който съм дал , или поне да ме стрелне (може и смс) - защото по принцип рядко сядам на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 аз имам тук един dial-up модем на acorp, ама като гледам снимката, моят е по-стар май иначе си има захранващ кабел, интерфейсен кабел ... дори има и жица, която не знам колко е дълга, ама е доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 аз имам тук един dial-up модем на acorp, ама като гледам снимката, моят е по-стар май иначе си има захранващ кабел, интерфейсен кабел ... дори има и жица, която не знам колко е дълга, ама е доста Не благодаря , трябва ми модела само като на снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 sorry за офф-а , но само да помоля тези които пускат стрелички първо да си спират CLEAR функцията :ph34r: на телефона, за да мога да им звънна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.