didos Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 продавам го с оригинални слушалки (които вадят гаден звук) и усб и нещо като калъф за да се зака4а на колана търся му 80 лева ако има желаещи да пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Точен модел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huko0 Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Може ли актуални снимки!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didos Posted July 14, 2008 Author Share Posted July 14, 2008 не знам как да кача снимки тук но мога да пратя по скайп на по заинтересуваните то4ен модел http://www.shopping.bg/article.php?aid=765 eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huko0 Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 АЗ ИСКАМ АКТУАЛНИ СНИМКИ! П.П. Сори за офф топика, НО неможе твоя приятел да го вземе от мен за 70 лева и сега след толкова време да прецакате някой човек ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 АЗ ИСКАМ АКТУАЛНИ СНИМКИ! П.П. Сори за офф топика, НО неможе твоя приятел да го вземе от мен за 70 лева и сега след толкова време да прецакате някой човек ... Тоест ти си ги прецакал преди това ли ? Проблем с iPoda ли има ? Поясни какво значи "прецакал" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huko0 Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Тоест ти си ги прецакал преди това ли ? Проблем с iPoda ли има ? Поясни какво значи "прецакал" Имам предвид, че неможе да го е взел преди толкова време за 70 и сега чак да иска да е горница ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didos Posted July 15, 2008 Author Share Posted July 15, 2008 не искам да сам горница казал сам 80 шото нормално да има коментар по цената ина4е с йпода няма никаф проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Продаден ли е?И искам да питам тоя ли беше със сензорните плъзгачи за нагоре и надолу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didos Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 не е продаден все още да този е ако искаш пиши на ЛС да ти кажа скайпа ми да ти пратя снимки да го видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.