Jump to content
BulForum.com

Продавам ножчета Gillette M3Power


Recommended Posts

Имам 5 пакета с по 4 ножчета M3Power . Не ми трябват , защото аз имам MATCH3 бръсначка и не мога да ги използвам . Чисто нови са в опаковките .

 

В магазините не знам по колко са .

 

Цена на пакет с 4 ножчета - 15лв.

 

Ако има достатъчно навити , може и ножче по 4лв.

 

Ето и снимка :

 

imgp8543fl6.th.jpg

 

0878666954 , Скайп - panaira или ЛС

Link to comment
Share on other sites

Намалявам с 2лв. цената на пакет и с 50ст. цената на бройка . Ако няма желаещи , отиват в магазина под блока . Проверих цената на пакет от 4бр. в магазина (Лекси) 20.50лв.

 

Колегата по горе се е изказал неправилно , тъй като естествено когато пазаруваме онлайн трябва да прибавим и доставка към крайната цена . Предполагам някой може и да пусне линк към китайски производител който ги продава на 1ст. бройката , което изобщо не означава , че това е номиналната цена . С две думи , ако ползвате такива ножове и купувате от магазин за 20+лв. , офертата е добра , а ако търсите супер тънкана или да не кажа аванта , потърсете другаде .

Link to comment
Share on other sites

Ами честно казано не съм пробвал , а и не ми се ще да ги отварям и като не стане да се чудя какво да ги права отворени щото всеки ще каже "ама ти си ги отварял , давам 5лв. за пакет" . Може и да стават , но нали тия Power-а са със батерий .

Link to comment
Share on other sites

Ножчетата от Мак3 и тези с вибрационната дръжка са с един и същи захват. Естествено тези зелените са по-скъпи/за по-скъп модел дръжка. В момента съм с Пауър дръжка със старо Мак3 ножче - просто защото са едни и същи ножчетата, а старото ми идва по-евтино. Захватът е еднакъв.

Нещо не по-темата - вибриращата дръжка ми е изключително неудобна - като вибрира и не мога да притисна ножчето към кожата на лицето. Обикновено се бръсна без вибрация ;)

Разбира се - други може и да ги кефи!

Освен, че са за новата самобръсначка, зелените ножчета са по-ефектни ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...