firmajiq Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Продавам следните кутии за компютри: (клинки върху снимката за по-голям размер) 1. Стара, масивна доста голяма кутия без захранване и без страничния капак - цена 4 лв. 2. Delux с 300Вт "хоризонтално" захранване, някой е пробивал отпред отдолу дупки, явно за допълнителен вентилатор - цена 15 лв. 3. SlideDoor с 250Вт "вертикално захранване" - цена 10 лв. 4., 6. и 8. 300Вт "хоризонтално" захраване, сваля се само единия капак - цена 15 лв./ бр. ЕДИТ: 1 БР. ПРОДАДЕНА 5. Доста запазена черно-сребърна Codegen с 350Вт "хоризонтално" захранване - цена 20 лв. ЕДИТ:ЗАПАЗЕНА 7. Сървърна кутия на колелца Codegen с 400Вт яко захранване (май е с PFC). Особеност - местата за дискове са само 5.25", 3.5" ще трябва да се монтират чрез адаптери - цена 50 лв. 9. 350Вт "хоризонтално" захраване, сваля се и двата капака - цена 18 лв.ЕДИТ:ПРОДАДЕНА При закупуване на 3 или повече бройки от 2. до 9., кутия 1. е бонус Обявата върви и в други форуми, ще съобщавам, ако нещо се продаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Hacko запази но.5 zizirixo каза, че ще дойде за 1 бр, но явно ще избере на место. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Купих №8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 26, 2008 Author Share Posted August 26, 2008 продължение на темата - разделям кутиите от захранванията и намалям цените: 1. - вече си има и другия капак - цена 5 лв. ЕДИТ: ПРОДАДЕНА 2. - цена 5 лв. ЕДИТ: ПРОДАДЕНА 3. - цена 3 лв. 6. и 4. - цена 5 лв./бр. 5. - цена 10 лв. ЕДИТ: ПРОДАДЕНА Добавям и една кутия от друга моя тема: - от Compaq DeskProEN Tower със захранване + флопи и СД - цена 15 лв. Останалите са продадени. Захранвания: 200 Вт ; 230 Вт - 3 лв. 250 Вт - 5 лв. 300 Вт - 7 лв. 350 Вт - 9 лв. Възможна е комбинация от всякакво захранване със всяка кутия, може и поотделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanyo Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 4. продава ли се още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Да, № 4. все още е налична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Актуализация: от кутиите без захранвания остана само № 3 "slide door" намалям цената на комплекта Compaq DeskProEN Tower със захранване + флопи и СД - цена 12 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Актуализация: намалям цената на комплекта Compaq DeskProEN Tower със захранване + флопи и СД - цена 12 лв. понеже тази кутия е маркова питането ми е такова : може ли в тази кутия да се сложи друго дъно ? Как е разположението отзад , може ли да се сложи друга планка и друго дъно? Захранването на марковите машини също е проблемно.тук как е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Захранването е с нормален 20-пинов куплунг, но го няма 4-пиновият за Р4 системите. В кутията може да се сложи нормално фул-АТХ дъно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 а стари AT кутии имаш ли - трябва ми една, може и без захранването (за предпочитане даже) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Нямам, съжалявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 а стари AT кутии имаш ли - трябва ми една, може и без захранването (за предпочитане даже) Ако искаш мога да ти подаря(трябва да имам 2-3броя.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unix Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Ако искаш мога да ти подаря(трябва да имам 2-3броя.) И аз имам една за подаряване big tower леко оглозгана но с малко нитове ще си я възстановиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.