Slot Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Продавам 2 високоговорителя Blaupunkt (поставени в дървена кутия) ,и 2 високоговорителя "No name" 1. Blaupunkt: Снимка: www.slot-bg.com/images/products/kasa/0.jpg Спецификации: www.slot-bg.com/images/products/kasa/01.jpg www.slot-bg.com/images/products/kasa/02.jpg Използувани са около година. без да са насилвани. Цена на Blaupunkt тонколони + дървена кутия 125 100 90 лв. (За сега се продават само комплект с кутията) 2. "No name" високоговорители - ПРОДАДЕНИ Снимка: www.slot-bg.com/images/products/kasa/04.jpg Спецификации: www.slot-bg.com/images/products/kasa/05.jpg Едната е лепена - но си работи ето: www.slot-bg.com/images/products/kasa/03.jpg Цена за двета високоговорителя 15лв. 5лв. История и причина за продажбата: В старата си кола първо използувах "No name" високоговорители, след това ги смених с Blaupunkt-а, след това смених колата и Blaupunkt-а нямаше как да ги сложа в новата затова си купих дървена кутия.Сега смених изцяло начина на озвучаване и всички тези високоговорителя ми станаха излишни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Нова цена на No name" тонколоните - 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 Нова цена на Blaupunkt тонколони + дървена кутия 110 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Нова цена на No name" тонколоните - 5 лв. Нова цена на Blaupunkt тонколони + дървена кутия 100 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Това не са тонколони, а високоговорители Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Това не са тонколони, а високоговорители И на мен на последък ми прави впечатление, че масово се бърка високоговорител с тонколона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Добре прави сте , грешката е моя! На английски знам че са speakers, ама на български ми убягна думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Нова цена на No name" тонколоните - 5 лв. Нова цена на Blaupunkt тонколони + дървена кутия 100 лв Ще взема no name говорителите, ще мина в понеделник да ги взема защото събота и неделя съм на работа. Благодарен съм за говорителите, не очаквах да са толкова добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 "No name" високоговорители - ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 Нова цена на Blaupunkt говорители + дървена кутия 90 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.