joro_got Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Имам две футболни топки, а искам волейболна... Не знам какъв е шанса, защото волейболните почти не съм ги виждал по бензиностанциите, но предлагам бартер 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesho78 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Мисля че имам една волейболна неизползвана, от промоция на Глобул. Ще я потърся и ако си навит може да ги разменим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Мисля че имам една волейболна неизползвана, от промоция на Глобул. Ще я потърся и ако си навит може да ги разменим. Да, навит съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesho78 Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Да, навит съм. Добре довечера като се прибера у нас след работа ще видя къде е. Ако искаш пусни ми едно л.с. с телефон да ти се обадя и да ги разменим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.