Jordano Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Търся някой благороден човечец,да се смили над мен и да ми подари някаква непотребна за него автомобилна гума...Не е необходимо да е запазена или с кой знае какъв грайфер,само да е здрава... ..Трябва ми за резервна... Предпочитани размери:165/65/R14 ...може и други близки размери,само да е 14 цола.. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
4140 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Попитай някой вулканизатор. Имат много непотребни, все нещо ще се намери.(естествено колкото да закърпиш положението) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Да де...питам вече трети,ама все нямали ...даже им предложих 5лв...ама нали ги знаеш,алчни типове Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Да де...питам вече трети,ама все нямали ...даже им предложих 5лв...ама нали ги знаеш,алчни типове Ела да ти подаря две даже само че са 185-65-14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Дай някво телефонче...ако не се отзове някой с по-подходящ размер да ти се обадя ...запази ми една ако можеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Братле, утре ще питам един мой приятел - вулканизатор, предполагам, че все ще има нещо като за теб, само ми остави някакъв телефон на ЛС, ако има нещо да ти звънна и да ти кажа от къде да си я вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.