petia_ Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Здравейте! Подарявам свинче на един месец.Мъжко е и е доста по-голямо от нормалната си размери за 1 месец. Много е весело. Ако някой прояви интерес да пише Снимки ще ви пратя по-късно,защото нещо не ми излизат Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Хммм, иска ми се да го взема, ама какъв е шанса котката ми да закуси с него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted July 3, 2008 Author Share Posted July 3, 2008 Ето ви и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=25...84750&lp=30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Хммм, иска ми се да го взема, ама какъв е шанса котката ми да закуси с него? То ще стане колкото котката Не трябва да имаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 tova v kakvo fivee? 6tot nqqm akvarium ...pi6i ili strelni na tel 0886-32-21-90 utre sled 8 sam svoboden moga da mina da go zema ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 pi4 pi6i kade i koga da se viim i da zema malkiq griza4 .. (ZA BUKVITE .. SAJELQVAM!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 pi4 pi6i kade i koga da se viim i da zema malkiq griza4 .. (ZA BUKVITE .. SAJELQVAM!) Някой ако не е разбрал, продавача е момиче. Не вярвам да си даде "малкия гризач" на кой да е, без да знае дали новия собственик ще се грижи добре за него. Да гледаш морско свинче не е като да гледаш котка или куче, трябват повече грижи. За да не зачете като оф топик този пост, ще подаря аквариум от морско свинче което имах преди години на новия собственик на това свинче, единственото условие е да дойде да си го вземе от нас и естествено да е за това морско свинче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 mi az iskam da zemq svin4eto amm sobsteni4kata ne pi6e ... ina4e znak kak se gleda ... imal sam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted July 6, 2008 Author Share Posted July 6, 2008 Запазила съм го,ако се откаже човекът,ще пиша. Благодаря на kennyg за мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Свинчето го взеха,може да затворите темата. Благодаря ви.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.