Jump to content
BulForum.com

Търся полуоска за Шкода 105L


stanchobb

Recommended Posts

Да е произведена след 1984 г. /по-старите са с по-къси полуоски/. Може да е 105L, 120L ili 130L /имат мигачи и от страни/. Ако някой има нещо в пред вид или е забелязал по морги ще му бъда благодарен за съдействие. Ако някой е склонен да се раздели с полуоската си, ако е с блокирал двигател или друг сериозен проблем, бих я демонтирал сам!

Link to comment
Share on other sites

Първото мяско което бих те посъветвал да отидеш е на моргата на Автогара ФИЛИПОВО (от авто гарата тръгваш по паветата към последна спирка на авобус N 12 горе долу на 300-400м се намира от дясно)

 

Другото е да провериш във Форума на Шкода аз съм член там и досега каквото ми е потрябвало винаги някои се е намирал да помогне, ако не се лъжа има една две шкоди които се продават на части във момента.

 

Успех във търсенето

Link to comment
Share on other sites

Голям проблем са тези полуоски!!! На старата ми шкода 105L се скъса по време на път и без малко да си пребия!!! Не те съветвам да купуваш полуоска от морга, тъй като не знаеш в какво състояние може да е. Пловдив е голям град и сигурно все още има магазини, в които продават нови. Полуоска втора ръка само в краен случай! И редовно проверявай как е затегната гайката на барабана!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...