Jump to content
BulForum.com

Японски Климатик CORONA Inverter

Recommended Posts

• 3 weeks later...

zashto se prodava klimatika ? kakvo ne mu raboti kakto trqbva ? dai nqkoq oshte snimka ... i na vutreshnoto tqlo .. knijka ima li za uputvane ? az ne znam nito iaponski nito i kitaiski tui 4e edva li moga da razbera tova 4udo dali e iaponsko ili kitaisko proizvodstvo ....

Първите ти въпроси са уместни и по тях няма какво да кажа,що се отнася до последния :D бъди сигурен,че климатика не е китайски а японски и нещо повече и частите и държавата в която са събрани е Япония а това което съм чувал е че марката е добра-парите които му търси продавача също ми се струват по-скоро малко отколкото много,но за състоянието на конкретния климатик незнам ще се разбираш с продавача :excl:

Цената е такава, защото липсва дистанционното. Да е телевизор, DVD т.н. може и да се прежали човек ( или поне има универсални ), но за климатик който винаги се монтира нависоко е много голям минус. Има универсални за климатици, но освен пускане и спиране за друго не стават. Екстри като икономичен режим, ТУРБО, таймер и т.н. - трудна работа.

Ако продавачът е намерил дистанционното, има ми телефона да се обади - ще го взема.

магазини за 2-ра употреба климатици бол...предполагам едно дистанционно нема да е проблем да се намери

Модела е старичък, трудно би се намерило само дистанционно за конкретния модел. Универсално някакво може и да стане, но без допълнителните функции няма смисъл от него.

Цената е такава, защото липсва дистанционното. Да е телевизор, DVD т.н. може и да се прежали човек ( или поне има универсални ), но за климатик който винаги се монтира нависоко е много голям минус. Има универсални за климатици, но освен пускане и спиране за друго не стават. Екстри като икономичен режим, ТУРБО, таймер и т.н. - трудна работа.

Ако продавачът е намерил дистанционното, има ми телефона да се обади - ще го взема.

магазини за 2-ра употреба климатици бол...предполагам едно дистанционно нема да е проблем да се намери

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...