xeno78 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Има и тръби Цена: 200лв Табелата, която е на външното тяло може да видите тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulguard Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 zashto se prodava klimatika ? kakvo ne mu raboti kakto trqbva ? dai nqkoq oshte snimka ... i na vutreshnoto tqlo .. knijka ima li za uputvane ? az ne znam nito iaponski nito i kitaiski tui 4e edva li moga da razbera tova 4udo dali e iaponsko ili kitaisko proizvodstvo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Първите ти въпроси са уместни и по тях няма какво да кажа,що се отнася до последния бъди сигурен,че климатика не е китайски а японски и нещо повече и частите и държавата в която са събрани е Япония а това което съм чувал е че марката е добра-парите които му търси продавача също ми се струват по-скоро малко отколкото много,но за състоянието на конкретния климатик незнам ще се разбираш с продавача Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 То сичко е добре ама тия 100 волта захранване от каде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 То сичко е добре ама тия 100 волта захранване от каде От трафчето разбира се.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Цената е такава, защото липсва дистанционното. Да е телевизор, DVD т.н. може и да се прежали човек ( или поне има универсални ), но за климатик който винаги се монтира нависоко е много голям минус. Има универсални за климатици, но освен пускане и спиране за друго не стават. Екстри като икономичен режим, ТУРБО, таймер и т.н. - трудна работа. Ако продавачът е намерил дистанционното, има ми телефона да се обади - ще го взема. магазини за 2-ра употреба климатици бол...предполагам едно дистанционно нема да е проблем да се намери Модела е старичък, трудно би се намерило само дистанционно за конкретния модел. Универсално някакво може и да стане, но без допълнителните функции няма смисъл от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Цената е такава, защото липсва дистанционното. Да е телевизор, DVD т.н. може и да се прежали човек ( или поне има универсални ), но за климатик който винаги се монтира нависоко е много голям минус. Има универсални за климатици, но освен пускане и спиране за друго не стават. Екстри като икономичен режим, ТУРБО, таймер и т.н. - трудна работа. Ако продавачът е намерил дистанционното, има ми телефона да се обади - ще го взема. магазини за 2-ра употреба климатици бол...предполагам едно дистанционно нема да е проблем да се намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.