magnus Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Здравейте, Търся си видео карта на PCI-E x1 слот. Само nVidia ме интересуват, ATI не са ми по вкуса. Предложения може да давате тук или на ЛС. Моля за точен модел и цена за преговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Трудно ще намериш такава карта. Може сам да си направиш, не е много сигурно дали ще тръгне... ама най-лесния вариянт е да изрежеш малко от PCI-Е слота за да може да влезне картата... ако тръгне хубаво ако не - само дъното гори че остава с осакатен PCI-E x1 слот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado 0076 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Здравейте,Търся си видео карта на PCI-E x1 слот. Само nVidia ме интересуват, ATI не са ми по вкуса. Предложения може да давате тук или на ЛС. Моля за точен модел и цена за преговори. My Webpage.провери там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted June 27, 2008 Author Share Posted June 27, 2008 Май тази ще бъде, ако я имат в наличност. Освен, ако не изкочи по-добро предложение от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.