Jump to content
BulForum.com

Търся Celeron 533 s.370

Recommended Posts

Търся Celeron 533MHz 128/66 s.370

Мнооооооо голяма антика, ама ми трябва да пробвам нещо ..... :)

Задължително трябва да е на s.370 PPGA, а не FC-PGA (май само тези двата модела стават SL3FZ и SL3PZ )

С две думи: това е един комп, които се ползва като RIP за принтер и дъното му е някво BX брандирано за Xerox, но поддържа максимум Celeron на 533 ( но само PPGA). Сега е с 433Mhz, не мисля че ще има чак толкова голяма разлика като му сложа 533 :) ...... ама все пак ............ :)

Ако на някой му е останал по шкафовете - да свирка. :D

И аз имам на 433 и на 400 и на 366... Но на повече няма :). Ако нещо от тези ти върши работа, ще се разберем какво да почерпиш (стига да не ти излезне по-скъпо, отколкото При Миро :)).

Мога да предложа на 433, ако върши работа - 3 лв. :)

И аз имам на 433 и на 400 и на 366... Но на повече няма :). Ако нещо от тези ти върши работа, ще се разберем какво да почерпиш (стига да не ти излезне по-скъпо, отколкото При Миро :)).

Трябва ми на 533 и аз имам и на 400 и 433.

С две думи: това е един комп, които се ползва като RIP за принтер и дъното му е някво BX брандирано за Xerox, но поддържа максимум Celeron на 533 ( но само PPGA). Сега е с 433Mhz, не мисля че ще има чак толкова голяма разлика като му сложа 533 :) ...... ама все пак ............ ;)

Та това е.

Имам CELERON 566 \ 128 \ 66 \ 1,5 v. SL46T.

Това е на FC-PGA - не ми върши работа. Благодаря все пак.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...