pazu Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 трябват ми : 1. Лан карта 10/100 2. DVD-ROM , ЧЕРЕН ПАНЕЛ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , 16x - 48x и нагоре ----------------------- Двд-то - да е най-обикновенно . Да е без фрапиращи дефекти по външния панел(груби драскотини , вандалски ожулвания и т.н : ) и да работи добре . LG са с предимство ! ----------------------- Лан картата - да е втора ръка , ама да не и личи . Да си работи добре и да не ми създава дертове в близките месеци поне . 3com са с предимство ! ----------------------- За връзка - тук в темата или ЛС . Всяка оферта , трябва да бъде придружена от снимка/и ! Очаквам цени народни и качество - европейско Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Предлагам ти 2-те неща за 15 лв. общо. Панела на СД-то обаче е бял, но все пак е LG - със СД записвачка е. Ако ти хареса взимаш, пробваш и има money back период от 1 ден. Ако си съгласен пиши едно ЛС да се разберем нещо. Опа... грешка извини ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 25, 2008 Author Share Posted June 25, 2008 Извинен си Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 имам една ЛАН-ка RTL8139D автоматично се разпознава от повечето дъна не изисква специални драйвери http://www.kagami.bg/catalog/element.php?I...ELEMENT_ID=6465 цена-5лв. имам и на 3COM,но тя е само 10Mbt също безпроблемно се вижда от БИОС-ите цена-3лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 25, 2008 Author Share Posted June 25, 2008 имам една ЛАН-ка RTL8139Dавтоматично се разпознава от повечето дъна не изисква специални драйвери http://www.kagami.bg/catalog/element.php?I...ELEMENT_ID=6465 цена-5лв. имам и на 3COM,но тя е само 10Mbt също безпроблемно се вижда от БИОС-ите цена-3лв. Ок ... картата ще е от Танго ... тая 10/100 дето е Кво става сега със dvd-ромчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Ланката е купена от tango .. много точен пич Благодаря ти . Остана двд-то ... някой .. офертички да има ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 CD-RW/DVD-ROM Combo LG GCC-4521B Черен, произведен Декември 2004г., CD-RW 52x32x52x, DVD 16x, Чете без проблем, но има проблеми със записа, на практика си е четящо DVD - 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 28, 2008 Author Share Posted June 28, 2008 Всичко е намерено . Можете да затваряте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.