Jump to content
BulForum.com

купувам пиано


Recommended Posts

да е до 200 лева максимум :unsure:

 

НАМЕРИХ СИ. Моля,ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА.

Link to comment
Share on other sites

Приятелю искам да те информирам, че за 200 лв. не можеш да си купиш работещо пиано. Сестра ми свири от 1 година, преди 6 месеца и купихме "Noctuino" за 1000 лв. Орентирай се към тази цена, ако искаш работещо, правилно свирещо и що годе добро пиано. Поздрави.

 

_______________________________________

 

Подкрепям напълно мнението на COP - за 200 лв. не може да си купиш дори и детски аматьорски електронен кийборд. Минимумът за работещо неакордирано руско пиано в приемливо състояние е 500-600 лв. (без превоза)...и то ако го купиш от човек, а не от фирма. За добър инструмент трябва да се отделят от 1000 лв. и нагоре.

Имай предвид, че ако вземеш "нещо" за 200 лв., за да просвири що годе някакси, ще ти трябват поне още 400...да не говорим, че някои инструменти са в неспасяемо състояние, макар и външният им вид да не подсказва това. Внимавай да не попаднеш на инструмент, на който вирбелите не държат, защото може да се окаже, че след акордирането, на следващия ден цялата теситура е отново с половин тон по-ниско (и така...след всяко акордиране)...оставям настрана и други механични дефекти, често срещани в евтино продавани инструменти - неравна клавиатура, скъсани струни, неприлепващи демпфери, проблеми с чукчетата и куп други неща. Във всички случаи при избор на пиано е препоръчително да отидеш с човек, който е наясно с материята.

 

Успех в търсенето! (Midex)

Link to comment
Share on other sites

stanchobb имам едно руско пиано. Продавам го за 650 лв. само защото бързам да излезе от вкъщи, за да може да влезне новия инструмент. Не знам за какво ти трябва пиано и до колко си запознат със инструмента и цените му, но каквото и да решиш да вземеш ще трябва да се бръкнеш малко по-надълбоко. Пианото което продавам е наистина много добро по отношение цена-качество. Може да се пробва при уговорка.

Успех с търсенето :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...