Jump to content
BulForum.com

Продавам Билет

Recommended Posts

До 11 Юли се очаква билета да е в моите ръце - пускам темата по-рано,защото може да има голям интерес,а може и да няма,но просто чакам куриер от София да ми го донесе в рамките на 1 месец

Билете е бронзов,началната цена отговаря на реалната му цена - 40лв.

От мен началната...имам два и ми трябва още един...

Ако искаш ми остави координати,в момента,в който го получа ще се свържа с теб,ако все още проявяваш интерес,а и ако няма други желаещи с по-добри оферти,ти ще си човека :)

Ти още нямаш билета, пък го продаваш?Ами ако случайно този билет не дойде в твоите ръце, к'во пра'им??Лъжеш хората а те ти вярват и в крайна сметка немат билет.Поука взе ли си от поста на модератора??То па бива бива ама тая алчност за пари - край нема.

Ти още нямаш билета, пък го продаваш?Ами ако случайно този билет не дойде в твоите ръце, к'во пра'им??Лъжеш хората а те ти вярват и в крайна сметка немат билет.Поука взе ли си от поста на модератора??То па бива бива ама тая алчност за пари - край нема.

Ами вече съм се обадил в София,в офиса на Каменица - координатите са оставени и повтарям - "в едномесечен срок" ЩЕ дойде куриер,за да ми го донесе,т.е до 11 Юли :) Билета ми се падна от капачка от бира Каменица,а общия брой печеливши капачки са 200 в България.

И сега,за да няма отново неразбрали - билета се обявява на търг.

Начална цена: 40лв.

И ПАК ТИ КАЗВАМ - Пускам темата по-рано,за да имат предвид хората,които се интересува - и повярвай ми,няма как да не получа този билет :)

Моля не ми пишете на ЛС,защото става много голям калабалък.

Наздраве!

....за да няма отново неразбрали - билета се обявява на търг.

Начална цена: 40лв.

Май единственият неразбрал тук си ти - предупредих те щом правиш търг да го оформиш по правилата...ти пак си знаеш твоето. Темата се затваря, защото е в нарушение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...