blq_blq_m Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 До 11 Юли се очаква билета да е в моите ръце - пускам темата по-рано,защото може да има голям интерес,а може и да няма,но просто чакам куриер от София да ми го донесе в рамките на 1 месец Билете е бронзов,началната цена отговаря на реалната му цена - 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 От мен началната...имам два и ми трябва още един... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Ако идеята е била да се направи търг, нека темата да се оформи в съответствие с Т.5 от ПРАВИЛАТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted June 12, 2008 Author Share Posted June 12, 2008 От мен началната...имам два и ми трябва още един... Ако искаш ми остави координати,в момента,в който го получа ще се свържа с теб,ако все още проявяваш интерес,а и ако няма други желаещи с по-добри оферти,ти ще си човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Ти още нямаш билета, пък го продаваш?Ами ако случайно този билет не дойде в твоите ръце, к'во пра'им??Лъжеш хората а те ти вярват и в крайна сметка немат билет.Поука взе ли си от поста на модератора??То па бива бива ама тая алчност за пари - край нема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 Ти още нямаш билета, пък го продаваш?Ами ако случайно този билет не дойде в твоите ръце, к'во пра'им??Лъжеш хората а те ти вярват и в крайна сметка немат билет.Поука взе ли си от поста на модератора??То па бива бива ама тая алчност за пари - край нема. Ами вече съм се обадил в София,в офиса на Каменица - координатите са оставени и повтарям - "в едномесечен срок" ЩЕ дойде куриер,за да ми го донесе,т.е до 11 Юли Билета ми се падна от капачка от бира Каменица,а общия брой печеливши капачки са 200 в България. И сега,за да няма отново неразбрали - билета се обявява на търг. Начална цена: 40лв. И ПАК ТИ КАЗВАМ - Пускам темата по-рано,за да имат предвид хората,които се интересува - и повярвай ми,няма как да не получа този билет Моля не ми пишете на ЛС,защото става много голям калабалък. Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 ....за да няма отново неразбрали - билета се обявява на търг.Начална цена: 40лв. Май единственият неразбрал тук си ти - предупредих те щом правиш търг да го оформиш по правилата...ти пак си знаеш твоето. Темата се затваря, защото е в нарушение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.