Stati Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 да няма изгорели пиксели миксели цената да е разумна за класа си...външният вид не е от значение. По възможност да е ФЛАТ. Скачайте с офертите, а аз с кинтите Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 CRT или TFT търсиш? Че CRT-тата нямат пиксели, а TFT-тата нямат изтъмбени Samsung 17" CRT Flat 753DFx - 90лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted June 1, 2008 Author Share Posted June 1, 2008 може и ЦРТ може и ТФТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 17" Philips Brilliance 107P5 - 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted June 1, 2008 Author Share Posted June 1, 2008 Пичове и на двамата цените ви не ме Устройват.... Чакам др предложения на ЛС или тУк в темата..... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ако ти се чака до 15-ти ще имам това за 75 лв. - отличен е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gil Grissom Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Няма смисъл да чакаш толкова вземай моя да се оттървавам,че ми седи и място заема на цена от 40кинта ко му плащаш LG Flatron 17" skype raptor1936 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted June 2, 2008 Author Share Posted June 2, 2008 Няма смисъл да чакаш толкова вземай моя да се оттървавам,че ми седи и място заема на цена от 40кинта ко му плащаш LG Flatron 17" skype raptor1936 пич ако става вапрос за Флатрон ез Т710В го вземам с гаранция 30 дена(връщане на кинтажа)... ако ми го доставиш на място при Удобно време за двама ни полУчаваш 45-так и понеже съм пич ще те черпя бира а защо не и 2-3-4 ??? нямам скайп пиши ЛС или тУк в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gil Grissom Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 пич ако става вапрос за Флатрон ез Т710В го вземам с гаранция 30 дена(връщане на кинтажа)... ако ми го доставиш на място при Удобно време за двама ни полУчаваш 45-так и понеже съм пич ще те черпя бира а защо не и 2-3-4 ??? нямам скайп пиши ЛС или тУк в темата ПРДАДОХ ГО ПИЧ ,НО БИРАТА ПАК МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.