lichko Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Апаратите са чисто нови с 2 години гаранция към оторизиран сервиз на Глобул! Не са кодирани (работят с всички оператори). Alcatel OT-E101 - характеристики Цена: 49лв. ПРОДАДЕН Nokia 2760 - характеристики Цена: 159лв. Нова цена 149лв. Цена ако купите двата заедно 199лв. Цените са крайни и не подлежат на коментар! Важи само за територията на гр. Пловдив! Бартери не ме интересуват! За контакт, изпращайте ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichko Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 В продажба остана само Nokia 2760. Цената е обявената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichko Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 Нова цена на Nokia 2760: 149лв Добавям 2 бр. Alcatel OT-E201. Цена за 1 бр. 49лв. Ако вземете двата, цената е 79лв Напомням Ви, че телефоните са с 2 години гаранция към оторизиран сервиз! Гаранцията започва да тече от момента на продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=22939 с подобна крайна, не подлежаща на коментар цена трудно би ги продал .... иначе имам интерес към нокиата, но при по-реална цена. btw какъв цвят е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichko Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=22939 с подобна крайна, не подлежаща на коментар цена трудно би ги продал .... иначе имам интерес към нокиата, но при по-реална цена. btw какъв цвят е? Цената е съобразена с пловдивския пазар. При сериозен интерес мога да го дам за 145лв. ПС: Цветът е бордо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Цената е съобразена с пловдивския пазар. При сериозен интерес мога да го дам за 145лв. ПС: Цветът е бордо. успех в продажбата тогава. п.п. пазара вече е глобален, а не регионален Link to comment Share on other sites More sharing options...
wersa Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 При положение че нов в линка който самия ти си дал е 130,като сложим и доставката до всяка точка на България-5-6 лева и той взе че стана 135-136 лева.Ама щом като казваш че "Пловдивския пазар" е такъв значи цената от 149 е добра. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 При положение че .... Много моля да се въздържате от излишно ъпване на темите. Всеки сам може да си направи сметката при поръчка от Get.bg или друг подобен онлайн магазин за колко ще пристигне въпросния телефон до вратата му. По правилата продавачът има право сам да определи цената на стоката си и никой не задължава останалите да му я купят на дадената цена. Разбира се ако има изкуствено надуване на цената доста над тази в магазините (с цел бъдещи ъпове с редукция на сумата) - темата ще бъде затворена и продавачът - предупреден. Тук случаят не е такъв, защото цената почти съвпада с магазинската, така че нека оставим продавачът сам да редуцира цената си (в съответствие с правилата) ако реши или да дадете възможност в темата да пишат хора, които не обичат да ползват услугите на онлайн магазини и/или куриерски фирми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichko Posted July 17, 2008 Author Share Posted July 17, 2008 Телефоните са продадени, моля модераторите да затворят темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.